Thursday, 23 February 2017

Piko Coffee Scrub



Assalamualaikum and Hi

Piko coffee scrub, satu produk yang sangat sangat best. Elisa bukan jenis yang percaya dengan produk produk macam ni. Bukan apa, takut ada side effect yang tak baik. Sebab pernah ada experience hehe. Macam mana boleh terpikir nak pakai coffee scrub? Because I saw the review from the customer and saya sangat jealous tengok kulit cousin saya which is she is one of the PCS's agent. Sangat sangat licin kot muka beliau dan tak ada secalit make up pun. Siapa taknakk. Cuba habaq mai siapa tak mau haha

So i have tried the product and tak ada pun side effect yang tak diingini berlaku. Side effect yang best ada lah. Parut makin berkurang, kulit jadi lembut, muka tak kusam. Banyak lagi lah. I could say I love the scrub soooo much! Sekarang ni tinggal parut jerawat yang degil tu je but makin nak hilang dah gayanya. It is homemade product. And sesuai untuk semua jenis kulit. Scrub ni korang boleh guna for the whole boday. Sangat sangat jimat. One product for all gitu.

Benefit Piko Coffee Scrub :
1. Merawat & Mencegah Jerawat
2. Mencerahkan kulit
3. Menghaluskan kulit
4. Melembabkan & melembutkan kulit
5. Menanggal sel sel mati
6. Menatural kulit
7. Menghilangkan bintik-bintik hitam & putih
8. Mengilangkan bau badan
9. Menyingkirkan daki
10. Mengecilkan pori
11. Menghilangkan stretchmark bersalin
12. Menghilangkan bau gigi
13. Putihkan gigi.

Price :

Very very affordable for all

Where you can get :

Hubungi : 01127719279 (Nur) to purchase







Here are some review from the customers. Jangan lupa beli okayyy. Nak lawa sama sama kannn 😍