Thursday, 23 February 2017

Syurga yang tak dirindukan 2

Bismillahirahmanirrahim

Assalamualaikum and hi 😊 21st February and its my birthday yeayyyy! I'm officially 18. Tua dah elisa oi. So on that day,  My friends and I decided to have some fun watch movie. Actually tarikh tu secara spontan kitaorang pilih and tak sangka kena tarikh birthday 😂

Movie yang kitaorang pilih is Syurga Yang Tak Dirindukan 2. Seriously, Elisa bukan jenis yang cepat in love dengan sesebuah movie sehingga teringat ingat but this one ya Allah,  I'm in love with the story line.  Sangat sangat menarik. The most important think is the lesson. Terlalu banyak pengajaran yang kita boleh ambil dari movie ni.

Ketabahan seorang wanita, mati itu tidak mengira usia.  Itu pengajaran yang sangat memberi impak kepada diri ini.  At that time terfikir "tabahnya arini.  Dah lah sakit lepastu dia tak nak bagitahu husband and anak dia sebab taknak mereka fikir. Aku ni tabah tak nak ambil result spm? "haha okay overrrrr elisa!

Mohon tengok movie ni okay and sediakan tissue banyak banyak!

P/s: ticket cepat sold out. To be safe,  beli online ye awak 😊

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum,
Jazakillah kheir sudi membaca nukilan hati si pendosa.